Moderator

Jeg har siden 2013 arbejdet som professionel moderator. 

Hyrer du mig, får du en kreativ, engageret og velforberedt moderator – i alle faser; de indledende samtaler, forberedelse, research, afvikling og efterkritik.

Jeg taler med alle debattens medvirkende forlods og sætter en ære i at afvikle debatten i en god, konstruktiv stemning.

Jeg har blik og øre for både brudfladerne i en debat og for de steder, hvor nye løsninger kan opstå. Jeg har et godt øje for tilhørerne og deres stemning og behov i forbindelse med en debat.

 

Stærke sider

Borgermøder, nærdemokrati, borgerinddragelse, socialpolitik, arbejdsmarkedspolitik, fagforeningspolitik, organisering af unge, organisering af borgere.

 

Kunder

Bl.a. Roskilde Kommune, 3F, Region Sjælland, Human Act, Kræftens Bekæmpelse, Socialpolitisk Forening, Game, Historiske Dage, BogForum m.fl.

 

Moderator.dk

Jeg er i stald hos moderator.dk. Se min profil her.

Efter flere års samarbejde på talrige projekter indenfor journalistik, kommunikation og ordstyrer- og undervisningsopgaver med Simon Kratholm Ankjærgaard, falder det ikke svært at lade mine varmeste anbefalinger følge ham. Simon er ikke bare særdeles grundig, men ekstraordinært lydhør overfor kundens behov og succeskriterier. Han leverer til tiden, er idérig og skarp – og går gerne den ekstra mil for at gøre kunderne trygge og tilfredse. Dertil kommer, at det helt enkelt er sjovt at arbejde sammen med Simon, som med sin humor og livskundskab bringer alt andet end varm luft og ‘smartness’ til opgavebordet.

Bente Dalsbæk, kommunikationsrådgiver, ordstyrer og forfatter