Podcast

Verden er fuld af vilde historier; drabelige historier, utrolige historier, sørgelige historier, så-tæt-var-vi-på-katastrofen-historier.

Sammen med Tommy Heisz er jeg vært på podcasten Vild Historie, som udgives på Heartbeats.dk og som folder de vilde historier ud i selskab med en til dagen særlig udvalgt gæst.

I hvert program vil én vild historie være den røde tråd; dagens tema. Den vil blive forløst i samtale mellem de to værter og gæsten. Der er to krav til historierne: De skal have fundet sted i virkeligheden, og så skal de være vilde.

Det skal være den type historier, man fortæller videre til andre, fordi man ikke kan lade være. Den slags historier, der udløser replikken: ”Dét er godt nok en vild historie!”

Du kan finde alle vores vilde historier her.

Derudover er jeg regelmæssig deltager i panelet på BrøndbyLyd, hvor jeg kloger mig over min helt store passion: Brøndby IF.

I efteråret 2020 var jeg vært på to programmer om Ebbe Skovdahl. Du kan finde Del 1 her – og Del 2 her.

På den selvstændige platform, BrøndbyLyd Historie, kan du finde en lang række historiske programmer, jeg har lavet om Brøndby IF. 

 

I foråret 2020 var jeg gæst i et Mediano-program om verdens bedste dommer, Peter Mikkelsen, som jeg i 2018 udgav en bog om. Programmet var en del af Medianos ‘Sport & Perspektiv’-kanal, og du kan lytte til det her.

I foråret 2021 var jeg sammen med Tommy Heisz gæst i programmet om Tipslørdag og Tommy Troelsen. Det kan du finde hér.

Op til EM-slutrunden i 2021 (retteligt EM 2020 – tak for den, covid19) var jeg gæst og historisk ekspert i fire afsnit hos Mediano Sport & Perspektiv om EM-slutrundernes historie. Du kan finde alle fire programmer her.

 

Nåh ja – og så er der jo programmet ‘Jeg var der…’, hvor jeg fortæller om den frygtelige fredag i Horsens, hvor Brøndby smed et ellers sikkert mesterskab. Disclaimer; for os med blågule hjerter er det her ekstremt følelsesladet.

 

I august 2020 deltog jeg i debatprogrammet Touché på Radio Loud – vi talte om adfærd blandt os fodboldfans.

 

I starten af december 2020 var jeg gæst hos Jarl Cordua i Hitlers Æselører og fortælle om min bog ‘Augustoprøret 1943 – Danmarks skæbnesommer’. Kort forinden gæstede jeg også Dorthe Chakravartys historiepodcast, hvor jeg også fortalte om augustoprøret. I december 2022 var jeg tilbage hos Jarl og hans Hitlers Æselører for at tale om min bog om oktober 1943. 

 

I 2021 har jeg tilrettelagt, produceret og klippet en række podcasts for Center for Konfliktløsning, blandt andet et par samtaler med Else Hammerich og et mindeord over hende – samt afsnit med og om Özlem Cekic, Rasmus Willig og Folkekirkens Nødhjælp. Du kan finde dem allesammen her.